Mami66Montimi i mbajtësit të telefonit të makinës, [ 2 kapëse me madhësi të ndryshme] Mbajtëse universale e telefonit celular me xhamin e gjatë të krahut të gjatë për kamionin e makinës [Stabilizues i fortë kundër lëkundjes] Telefonat inteligjentë Android të pajtueshëm iPhone Android
Karrocë
Më shumë+Shtuar në shportë
- Djalë
- 2376
- L15660.46/ L37286.80646
Udhëzues interesiShtuar në shportë
- Foshnja
- 2376
- L16104.44/ L38343.9043
StafiShtuar në shportë ose Whatsapp:
- Emri:
- 1791
- L16346.61/ L38920.50771
Keni nevojë për më shumë ndihmë, ju lutemi na kontaktoni. Shtuar në shportë
- Mbajtëse magnetike e montimit të telefonit BASENOR Tesla për modelin 3 Y [Fuqia më e fortë e magnetit] Montimi i makinës rrotulluese 360° për aksesorët Tesla Përshtatet të gjithë iPhone Android me unazë magnetike (jo i përshtatshëm Model 3 Highland)
- 2202
- L20100.28/ L47857.8048
Mbajtëse magnetike e montimit të telefonit BASENOR Tesla për modelin 3 Y [Fuqia më e fortë e magnetit] Montimi i makinës rrotulluese 360° për aksesorët Tesla Përshtatet të gjithë iPhone Android me unazë magnetike (jo i përshtatshëm Model 3 Highland)Shtuar në shportë ose Whatsapp:
- Montimi i telefonit të ventilimit për makinë, mbajtëse celulari me kapëse të ventilimit të ajrit pa duar me kapëse të gjerë të thellë, djepi universal i automobilave i përshtatshëm për Mercedes Benz, Toyota RAV4, mbajtëse e kartës së portofolit iPhone me rast të trashë
- 1657
- L92025.36/ L219108.00143
Roymall Personalizoni interesante
"Djalë"
- Ju lutemi vini re se kostot e transportit dhe çdo detyrë ose tarifë nuk janë të rimbursueshme. Kostot shtesë të transportit janë të pakthyeshme pasi paketa të jetë dërguar. Ju jeni përgjegjës për pagesën e këtyre tarifave dhe ne nuk jemi në gjendje t'i heqim dorë ose t'i rimbursojmë ato, edhe nëse porosia na kthehet. Pasi të kemi marrë dhe konfirmuar artikullin tuaj të kthyer, ne do t'ju dërgojmë një email për t'ju njoftuar se kemi marrë artikullin tuaj të kthyer. Ne gjithashtu do t'ju njoftojmë për miratimin ose refuzimin e rimbursimit tuaj.Promovimi i biznesit
- ShtëpiMjaltë
- Blini me PayPalVajzë
- Montimi i mbajtësit të telefonit të makinës, [ 2 kapëse me madhësi të ndryshme] Mbajtëse universale e telefonit celular me xhamin e gjatë të krahut të gjatë për kamionin e makinës [Stabilizues i fortë kundër lëkundjes] Telefonat inteligjentë Android të pajtueshëm iPhone AndroidJu lutemi shkruani kërkesat tuaja
- MamiJu lutemi shkruani kërkesat tuaja
- NdihmëJu lutemi shkruani kërkesat tuaja
- MONTIM METALIK ME KROM TË ZI - Montim magnetik i makinës me klas që qëndron fort dhe duket i mrekullueshëm. Disqet e tij super të holla metalike zbukurojnë telefonin ose zhduken nën kutinë e tij. ose Whatsapp:
- BabiEmaili:
- e nxehtëVajzë
- Fëmijët44% ULJE